SEBEÚCTA JAKO NEJLEPŠÍ DIETA
Fazole na zázvoru s rýží
Víš o tom, že luštěniny jsou tví nejlepší přátelé? Zasytí tě na dlouhou dobu a mega nejvíc prospívají trávení.
Když přidáš magický zázvor, tak na nadýmání zapomeň a ještě ke všemu získáš nejen skvělou chuť, ale také posílíš svou imunitu a metabolismus!

Ingredience:
- 50 g fazolí (předem namočených a uvařených, protože fakt stojí za to si je uvařit. V plechovce jsou sice také fajn, ale je tam zbytečně cukr...)
- 60 g jasmínové rýže
- 1 lžička čerstvého zázvoru
- 1 žlutá paprika (nakrájená na proužky)
- Šťáva z 1/4 citronu
- feferonka (jemně nasekaná, podle chuti)
- 1 lžíce olivového oleje
- 1/2 lžičky kurkumy
- Sůl, pepř
Postup:
- 1Jasmínovou rýži propláchni pod tekoucí vodou a uvař v osolené vodě dle návodu (obvykle 10–12 minut).
- 2Restování zeleniny – na pánvi rozehřej olivový olej a přidej nastrouhaný zázvor. Krátce restuj, než se rozvoní.
- 3Přidej žlutou papriku a feferonku. Restuj asi 3–4 minuty, dokud paprika lehce nezměkne, ale stále si zachová křupavost.
- 4Vsyp uvařené fazole, přidej kurkumu, osol, opepři a dobře promíchej.
- 5Na závěr zakápni citronovou šťávou a ještě jednou vše promíchej. Podávání – Směs servíruj s horkou jasmínovou rýží. 🔥 Tip: Pokud chceš ještě výraznější chuť, můžeš na závěr posypat pokrm trochou čerstvého koriandru nebo petrželky.
Dobrou chuť!

Do této členské sekce nemáte přístup
Vločková polévka

Do této členské sekce nemáte přístup
Fazolový guláš

Do této členské sekce nemáte přístup
Čočková sekaná

Do této členské sekce nemáte přístup
Cottage Cheese placičky

Do této členské sekce nemáte přístup
Bramboráky bez mouky

Do této členské sekce nemáte přístup
Slaná snídaňová omeleta s avokádem

Do této členské sekce nemáte přístup
Brokolicová polévka s ovesnými vločkami

Do této členské sekce nemáte přístup
Mňamka bez cukru s tvarohem

Do této členské sekce nemáte přístup
Nepečený FIT dezert

Do této členské sekce nemáte přístup
Bezlepkový kváskový koláč se švestkami

Do této členské sekce nemáte přístup