SEBEÚCTA JAKO NEJLEPŠÍ DIETA
Chleba z rýžové mouky, mrkve a dýně
Chléb, který Tě pohladí zevnitř i zvenku! Plný vlákniny, zdravých tuků a jemné sladkosti dýně a mrkve. Pečivo, které vyživuje, ne zatěžuje! Užij si domácí voňavý bochník, který je lehký, ale přitom zasytí na dlouho.

Ingredience:
- 250 g rýžové nebo jiné nezátěžové mouky
- 50 g slunečnicových semínek
- 30 g lněného semínka (můžeš namlít pro lepší stravitelnost)
- 100 g jemně strouhané mrkve
- 150 g povařené dýně (kostky vařené do měkka, rozmačkané)
- 1 lžička soli
- 1 lžička jedlé sody nebo bezfosfátového prášku do pečiva
- 1 lžička jablečného octa
250 ml vody (podle potřeby)
Postup:
- 1Předehřej troubu na 180 °C a ve velké míse smíchej rýžovou mouku, semínka, sůl a sodu (prášek do pečiva).
- 2Přidej najemno nastrouhanou mrkev, rozmačkanou dýni, jablečný ocet a postupně vmíchávej vodu, dokud nevznikne vláčné těsto.
- 3Formu (já použila hrnec) vylož pečicím papírem a těsto do ní rovnoměrně rozetři.
- 4Peč 40–45 minut, dokud není chléb zlatavý a špejle zapíchnutá do středu vyjde suchá. Nech vychladnout, nakrájej a vychutnej si kousek zdravého pečiva!
- 5Perfektní s avokádem, pomazánkou nebo jen tak samotný!
Dobrou chuť!

Do této členské sekce nemáte přístup
ČLÁNKY

Do této členské sekce nemáte přístup
MASTERCLASS

Do této členské sekce nemáte přístup
RECEPTY

Do této členské sekce nemáte přístup
MEDITACE

Do této členské sekce nemáte přístup
WEBINÁŘE

Do této členské sekce nemáte přístup
JÍDELNÍČEK NA MÍRU

Do této členské sekce nemáte přístup
PROBUZENÍ LÁSKY K POHYBU

Do této členské sekce nemáte přístup